Lees onze verhalen en

voel de energie van ons veld.

nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Hoi iedereen!

Waarom krijgen jullie eigenlijk zo veel verschillende soorten groenten aangeboden doorheen het jaar, ook minder bekende groenten? 

Hoi iedereen!

Waarom krijgen jullie eigenlijk zo veel verschillende soorten groenten aangeboden doorheen het jaar, ook minder bekende groenten? 

Hoi iedereen

Vandaag is het 22 september, de verjaardag van uw boerinnetje Christel. 33, amai, ik ben precies al volwassen aan het worden :).

hoi iedereen

Waarom zouden jullie nu eigenlijk kiezen voor onze groenten? Duizenden reden, maar ik geef er eentje van hieronder.

Hoi iedereen

De serres staan vol van de schone bladgroenten. In april en mei zullen jullie veel bladgewasjes boordevol vitamines voorgeschoteld krijgen. Veel blad, want voorts is er nog niet zo'n groot aanbod op dit moment van 't jaar. Het is lente en een grote week gaan we de tomaten planten, maar tegen dat er aan hangen duurt het toch wel nog efkes... Nu eten we van de plant de bladeren en de stengels, nog niet de vruchten. Eerst groeit een plant tot hij volwassen is, en pas daarna komen de kinders... Maar ze komen er aan, nog even geduld!

Dag iedereen

Waarom zou een jong persoon nog in de boerenstiel willen stappen? Met al die regelgeving, en al die 'miserie' met de prijzen, al die problemen die nu in de actualiteit aan bod komen?? Ik zal wel een andere keer wat uitleg geven over dat Gemeenschappelijk landbouwbeleid en mestactieplan en zo.... Wel, ik zal het eens uitleggen :).

Dag iedereen!

Boerekool! Ten huize Ambrozijn is de favoriete bereiding hiermee chips in de oven. Dit is een gerechtje waar het in de details zit.

Hoi iedereen

De laatste nieuwsbrief van het jaar. Amai!